I posa data a la seva estrena

Netflix llança el tràiler de ‘Sky Rojo’, la nova sèrie dels creadors de ‘La casa de papel’

La ficció protagonitzada per Verónica Sánchez, Lali Espósito i Yany Prado s’estrena el 19 de març

Netflix llança el tràiler de ‘Sky Rojo’, la nova sèrie dels creadors de ‘La casa de papel’
1
Es llegeix en minuts

Netflix ha mostrat aquest dimarts el primer tràiler de ‘Sky Rojo’ i ha anunciat la seva data d’estrena. La nova i esperada sèrie dels creadors de ‘La casa de papel’ es llançarà a tot el món el 19 de març, amb una primera temporada que compta amb vuit capítols de 25 minuts de durada. 

Verónica Sánchez, Lali Espósito i Yany Prado donen vida a Coral, Wendy i Gina, que emprenen una fugida a la recerca de la llibertat mentre són perseguides pel seu proxeneta Romeo (Asier Etxeandia). Moisès (Miguel Ángel Silvestre) i Christian (Enric Auquer) són els seus sequaços en el ‘Club de les Nòvies’. 

Totes tres iniciaran un frenètic viatge sense rumb en què hauran d’enfrontar-se a tota mena de perills i viuran cada segon com si fos l’últim, però amb el qual consolidaran la seva amistat i descobriran el més important: que juntes són molt més fortes i tenen més opcions de recuperar les seves vides.

Notícies relacionades

Humor negre, grans dosis d’acció i pura adrenalina són els ingredients principals de ‘Sky Rojo’, segons avança Netflix en una nota de premsa. La ficció, produïda per Vancouver Media, compta amb dues temporades de vuit episodis cada una i s’ha rodat en localitzacions de Madrid i Tenerife

Álex Pina i Esther Martínez Lobato, creadors de la sèrie, expliquen que l’objectiu era «fer una acció frenètica però recolzant-nos en aquests 25 minuts de durada per emfatitzar el dinamisme de la trama: la fugida i la carrera per la supervivència». «En el tercer acte d’una pel·lícula o d’un capítol convergeix tota l’energia i és l’explosió més efervescent dels conflictes que s’estan narrant, així que ens vamn plantejar fer un tercer acte constant i posar tota la nostra història en un embut de frenetisme», assenyalen. 

Temes:

Netflix