De discoteca

La confessió d’un comensal de ‘First Dates’ sobre la seva nit més boja: «Vaig guanyar el concurs dels calçotets molls»

Dos solters van trobar en les anècdotes que els havien succeït de festa l’assumpte en què més encaixaven

La confessió d’un comensal de ‘First Dates’ sobre la seva nit més boja: «Vaig guanyar el concurs dels calçotets molls»
1
Es llegeix en minuts

Hi ha comensals de ‘First Dates’ que comparteixen curioses confessions en la seva cita en el programa. L’Álvaro va ser un d’aquests convidats que no va dubtar a explicar alguna que una altra dada peculiar en el seu sopar amb la Irene. El cert és que després d’una agradable vetllada, el jove va voler explicar-li a la soltera com va acabar una nit boja de festa. 

La cita no va començar amb bon peu, tant per part d’ell, com per part d’ella. I és que cap dels dos va trobar en l’altre el prototip ideal de parella que tenien al cap. Malgrat això, van compartir diverses converses en què semblaven trobar-se a gust. Per tal de parlar de temes divertits, l’Álvaro va començar a explicar anècdotes que li havien succeït estant de festa. 

Notícies relacionades

El jove va deixar sorpresa la noia amb el que li va succeir una nit quan era adolescent. Per acomiadar el curs se’n va anar amb el seu grup d’amics a una discoteca on se celebrava un concurs en què no va poder aguantar la temptació de participar: «Em va donar un rampell i vaig guanyar el concurs de calçotets molls», es va sincerar.

Després de la confessió, la jove no va poder evitar somriure, però a més es va animar a explicar també curiositats una mica escatològiques que li havien passat en una nit boja. Pel que sembla a la jove li calia anar al servei, però els seus amics preferien ballar i com no volia anar-hi sola va decidir orinar enmig de la pista de ball. Amb aquesta anècdota, una mica innecessària, almenys els comensals van trobar en les nits de festa ‘diferents’ una conversa que els unia.

Temes:

First dates