Exclusiva YOTELE

TVE prepara un ‘spin-off’ d’‘El cazador’ per al ‘prime time’ de La 1

La cadena pública i Mediacrest capgiraran el format amb una nova versió que també triomfa al Regne Unit

TVE prepara un ‘spin-off’ d’‘El cazador’ per al ‘prime time’ de La 1
2
Es llegeix en minuts

‘El cazador’ complirà a principis de febrer el seu primer any d’emissions a TVE. El popular concurs cultural produït per Mediacrest ha aconseguit assentar-se a les tardes de La 1 i per celebrar-ho, la cadena ha decidit encarregar una nova versió del format original que s’emetrà setmanalment en ‘prime time’, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La productora liderada per Daniel Domenjó ja ha començat a preparar aquest ‘spin-off’, que començarà a gravar-se en les pròximes setmanes. Segons la informació a la qual ha tingut accés en exclusiva aquest portal, cadena i productora donaran literalment la volta a la mecànica format en el seu salt a les nits.

Mentre que en la versió original és un participant anònim el que desafia altres concursants que es van fer famosos en altres quiz xous televisius, en la nova serà al revés, ja que serà un dels veterans qui desafiarà cinc caçadors

De moment no està decidit qui serà el presentador del primer ‘spin-off’ d’‘El cazador’, encara que tot fa indicar que serà el mateix Ion Aramendi l’elegit. Tampoc està clar el seu nom definitiu, tot i que es preveu que sigui una evolució de la versió original i, per tant, inclogui la paraula «caçador».

‘El cazador’ és una adaptació del format internacional ‘The chase’, emès amb gran èxit durant tretze temporades al Regne Unit (ITV) i adaptat en una desena de països. Ara, TVE posarà en marxa ‘Beat the Chasers’, una franquícia que ja porta dues temporades a Anglaterra amb bons resultats d’audiència. 

El nou concurs, l’equip del qual ja està format, començarà a preproduir-se el pròxim dilluns 18 de gener. Es desconeix la data exacta que TVE triarà per estrenar-lo, tot i que es creu que serà al llarg del primer semestre del 2021.

‘El cazador’ assentat a les tardes de La 1 un any després de la seva estrena

Notícies relacionades

A la fragmentada franja de tarda, ‘El cazador’ ha aconseguit fer-se un lloc a penes un any després de la seva estrena. El concurs es va moure en els seus primers mesos en el 7% de quota de pantalla però a la tardor va aconseguir assentar-se i elevar els seus resultats.

En les últimes setmanes, el concurs presentat per Ion Aramendi té una mitjana superior al milió d’espectadors i un ‘share’ superior al 9%. Concretament, aquest dijous 14 de gener va batre el seu rècord històric d’espectadors amb 1.183.000 fidels, i va fer una mitjana d’un 9,2% de quota de pantalla. 

Temes:

TVE