Informació de YOTELE

‘La hora de La 1’ no convertirà el seu tram de cor en ‘Amigas y conocidas’

‘La hora de La 1’ no convertirà el seu tram de cor en ‘Amigas y conocidas’
1
Es llegeix en minuts

L’arribada del 2021 no portarà grans novetats a ‘La hora de La 1’. A més de la incorporació de Lluís Guileraa a la direcció amb Mónica López, l’espai apostarà per consolidar el projecte iniciat el mes de setembre passat, que ha experimentat una evolució a l’alça en les seves dades d’audiència en els seus tres primers mesos.

D’aquesta manera, el magazín d’actualitat mantindrà el seu tram final dedicat a continguts d’entreteniment. Segons la informació a què ha tingut accés YOTELE, l’última secció es converteix en un espai obert a tota mena de continguts, sense estar centrada necessàriament en assumptes del cor, però que tampoc els exclou si l’actualitat ho demana. 

Notícies relacionades

La informació publicada recentment que apuntava que aquest últim tram es reconvertiria en una espècie de tornada d’‘Amigas y conocidas’ no és correcta. Aquest portal ha pogut verificar que l’equip de col·laboradors, en el qual hi ha tant dones com homes, es mantindrà pràcticament igual que fins ara. 

En els últims dies, ‘La hora de La 1’ ha mantingut el pols informatiu dedicant una gran part del seu temps a informar sobre l’última hora de la gran nevada que ha caigut a Espanya. Per aquesta raó, l’equip va fer el programa des de Torrespaña al no poder arribar a primera hora a Prado del Rei, cosa que va suposar que Mónica Lopez tornés al plató on ha presentat el temps durant anys. 

Temes:

TVE