Després de les seves vacances

Risto torna a ‘TEM’ des d’un plasma i amb missatge als polítics: «Hauríem de demanar-los capacitat d’improvisació»

El presentador no ha pogut viatjar des de Barcelona fins a Madrid a causa del temporal Filomena

Risto torna a ‘TEM’ des d’un plasma i amb missatge als polítics: «Hauríem de demanar-los capacitat d’improvisació»
1
Es llegeix en minuts

Després d’unes setmanes de vacances, Risto Mejide ha tornat aquest dilluns a ‘Todo es mentira’. No obstant, no ha pogut presentar el programa des del plató i ha hagut de recórrer a un plasma, com ja va fer durant els mesos de confinament. Com ell mateix ha explicat, els estralls que ha causat el temporal Filomena li han impedit viatjar des de Barcelona fins a Madrid. 

«M’hauria agradat ser allà al plató amb els meus companys, però una tal Filomena s’ha creuat al meu camí i ha posat potes enlaire aquest país», ha començat explicant Risto: «La veritat és que estem en la merda. No sabem gaire bé com, quan i de quina manera tornarem no a la normalitat, sinó a l’anormalitat que ja ens havia deixat la pandèmia». 

Notícies relacionades

El rostre de Mediaset ha lamentat «el que ens confirmava el 2020 i ens ha reconfirmat el 2021»: «Que no es poden fer plans». D’altra banda, ha donat un cop de mà als polítics: «Ara hi ha gent que els està culpant per falta de previsió. Com si es pogués preveure la nevada més gran en 50 anys». 

No obstant, ha reconegut que «potser hauríem de demanar-los capacitat d’improvisació» als nostres representants. «Que sàpiguen improvisar bé i que estiguin a l’altura de les circumstàncies en moments com aquest», ha demanat Risto, que ha aplaudit l’actitud dels ciutadans davant el temporal: «Gent coordinant-se per fer coses importants com ajudar els altres». «Afortunadament, en aquest país la gent mai falla. Fallaran els nostres polítics, les nostres administracions, el clima, però la gent continuarà sent allà», ha apuntat abans de començar amb el programa.

Temes:

Risto Mejide