De manera especial

Mónica López torna al plató d’‘El tiempo’: ‘La hora de La 1’, des de Torrespaña al no arribar a Prado del Rey

Mónica López torna al plató d’‘El tiempo’: ‘La hora de La 1’, des de Torrespaña al no arribar a Prado del Rey
1
Es llegeix en minuts

La borrasca ‘Filomena’ continua afectant d’alguna manera les cadenes de televisió. Si aquest cap de setmana Telecinco es veia obligada a cancel·lar ‘Sábado Deluxe’ i emetre ‘Viva la vida’ sense gairebé col·laboradors, aquest matí ‘L’hora de La 1’ ha hagut de traslladar-se a un altre plató.

El magazín de TVE s’ha emès de manera excepcional a l’estudi A3 de Torrespaña al no haver pogut arribar l’equip fins a Prado del Rei, on es troba el seu plató. Dona la casualitat que aquest estudi és el lloc on es porta a terme ‘El tiempo’, la secció d’informatius que Mónica López (actual presentadora de l’espai matinal) es va encarregar de conduir des del 2008 fins al 2020.

Notícies relacionades

Així ho ha explicat el seu ara director Lluís Guilera (expresentador del ‘Telediario’ i ‘La pr1mera pregunta’) a les xarxes socials: «Emissió especial de ‘La hora de La 1’ des de l’estudi 3 de Torrespaña pels efectes del ‘Filomena’ i l’onada de fred. Un gran esforç de tot l’equip per oferir-vos el programa».

Per la seva banda, ‘Espejo Público’ a Antena 3 i ‘El programa de Ana Rosa’ a Telecinco han pogut portar a terme la seva emissió habitual, tot i que igualment enganxats a l’actualitat sobre la borrasca i posterior onada de fred que està vivint el país.

Temes:

TVE