Inesperat

TVE ajorna l’estrena dels seus nous Telenotícies prevista per a dilluns

La corporació pública s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió hores després d’anunciar la data programada

TVE ajorna l’estrena dels seus nous Telenotícies prevista per a dilluns
1
Es llegeix en minuts

La posada en marxa dels nous Telenotícies s’ajorna uns dies. RTVE ha pres aquesta decisió hores després d’anunciar l’inici de la nova etapa en els seus serveis informatius a causa de les dificultats de mobilitat provocades pel temporal ‘Filomena’, que impedeixen l’accés de multitud de treballadors als seus llocs de feina.

La data inicial per a aquesta renovació era dilluns 11 de gener, no obstant, des de la corporació pública han hagut d’ajornar-la com a conseqüència de les complicacions que estan produint les fortes nevades a la capital. En un comunicat als mitjans s’ha informat que la nova data encara es desconeix, però que s’avisarà al més aviat possible. Així seran els nous informatius

dilluns 11 de gener, fortes nevades a la capital.s’avisarà al més aviat possible. Així seran els nous informatiusEl canvi radical, avançat en exclusiva per YOTELE, té com a final principal obrir «una finestra al món exterior». Els serveis informatius renovaran la seva capçalera, sintonia i línia gràfica, amb un model de retolació més actual.

Notícies relacionades

El nou espai del ‘Telediario’ serà diàfan, com explica Cesc Calafell, cap de la Unitat d’Escenografia: «Hem dissenyat una caixa buida en què trobem una taula neta, senzilla, lleugera i elegant que presideix en solitari. La resta és un espai perquè el comunicador pugui moure’s en llibertat amb el recolzament de la informació gràfica projectada a les pantalles». 

Jaime Garrido, director d’Imatge de TVE, destaca que aquestes decisions obeeixen a l’obligació de «respondre a les demandes dels espectadors del segle XXI». «Incorporem la realitat augmentada, el disseny 3D, una narrativa moderna, un grafisme adequat, una escenografia neta i actual, una llum actual i un espai de treball de R+D+I, als continguts informatius», va destacar com principals novetats.

Temes:

TVE