Sense segona oportunitat

Un comensal de ‘First Dates’ després de ser rebutjat per comentaris masclistes: «És que soc un mascle alfa»

La Nelia no va tolerar diverses frases de la seva cita que li van semblar masclistes i missògenes

Un comensal de ‘First Dates’ després de ser rebutjat per comentaris masclistes: «És que soc un mascle alfa»
2
Es llegeix en minuts

En l’última entrega de ’First Dates’ un dels seus comensals va ser rebutjat de manera rotunda per un motiu molt clar. La Nelia, una jove disposada a trobar l’amor al programa de Cuatro, no va voler repetir cita amb el Carlos després de sentir-se molt incòmoda pels comentaris masclistes que va realitzar al llarg de tota la vetllada i que van escandalitzar molt la jove.

L’home no va començar la conversa amb bon peu des d’un primer moment, quan va recordar una cita que va tenir per una aplicació amb una noia trans: «No m’ho havia dit, vaig quedar i després vaig saber que era un gai, una ‘loca’», va declarar davant la cara de perplexitat de la soltera.

Una altra criticada declaració del solter va venir quan va posar sobre la taula la relació amb el seu fill, que no li agafa les trucades. Pel que sembla té nòvia i no vol saber res del seu pare: «Li fa més cas a ella que a mi. ¿Què faig jo? ¡Clar! No tinc un parell de tetes», va expressar com a gota que va fer vessar el got per a la seva cita pel caire masclista de tots els temes que comentava el Carlos.

Notícies relacionades

La jove no va dubtar a comentar el que opinava d’aquests comentaris: «Amb aquestes expressions i aquestes maneres de pensar no puc». No obstant, el Carlos no es va adonar de la incomoditat d’ella. A això se li va sumar un dels moments més crítics de la vetllada quan el programa presentat per Carlos Sobera els va proposar ‘un petó que fos etern’, que va acabar donant-l’hi a la mà. Per a sorpresa de l’home, la Nelia no va tardar en deixar-li anar una clara advertència pocs segons després de començar a besar la seva mà: «Ja se m’està fent una mica etern».

Quan va arribar el moment de decidir si tindrien una segona cita, la Nelia no va tenir cap dubte i va rebutjar per complet repetir amb el comensal. Les raons eren clares per a ella, que va argumentar no haver-se sentit còmoda pels comentaris que havia deixat anar l’home durant el sopar. Lluny d’adonar-se del succeït, el solter va deixar anar sense dubtar-ho una nova frase que es va afegir al seu historial de desafortunades expressions: «És que jo soc un mascle alfa», va deixar anar per a sorpresa de molts.