Última hora

El caos de ‘Filomena’: així estan cobrint les televisions en directe la nevada històrica a Madrid

La major part de les cadenes generalistes, autonòmiques i locals han modificat la seva programació per informar de l’última hora de les nevades i pluges

El caos de ‘Filomena’: així estan cobrint les televisions en directe la nevada històrica a Madrid
1
Es llegeix en minuts

El Filomena ha irromput amb força a Espanya i està causant grans problemes al seu pas pel territori nacional. El temporal ha provocat fortes nevades a la zona centre i nord del país que han ocasionat talls en carreteres, tancament d’estacions de tren o la paralització del trànsit aeri, entre altres problemes.

Per tal de cobrir tot el relacionat amb la nevada més copiosa dels últims 11 anys diverses cadenes de televisió han adaptat la seva programació habitual. Repassem els principals especials informatius per actualitzar totes les notícies d’última hora sobre el fenomen meteorològic que manté en alerta tot el país.

Telemadrid emet l’especial d’Onda Madrid perquè els equips no poden arribar als estudis

La capital és una de les ciutats més perjudicades per les fortes nevades del ‘Filomena’. La ciutat pràcticament s’ha paralitzat i això ha afectat també les cadenes de televisió. La corporació pública de la Comunitat de Madrid ha informat que a causa de la dificultat de part de l’equip de la cadena per arribar als seus estudis s’ha hagut d’alterar la seva programació habitual: «Estem emetent l’especial informatiu d’Onda Madrid per Telemadrid pels problemes que han tingut molts dels equips per arribar fins a les instal·lacions de Ciudad de la Imagen. L’especial començarà quan sigui possible», han informat des de l’emissora.

’La Sexta Noticias’ emet un especial en directe durant el matí de dissabte

La Sexta ha emès durant el matí de dissabte un programa d’última hora presentat per Cristina Villanueva. L’especial informatiu que va començar les 9:00 del matí podria allargar-se fins a l’inici de ‘La Sexta Noticias’, a les 14:00, per informar de totes les novetats del pas del temporal per tot el país.

La 1 connecta amb el Canal 24h

Notícies relacionades

La corporació pública ha decidit connectar en directe amb el senyal del Canal 24h per actualitzar tota la informació sobre les fortes nevades que mantenen especialment en alerta la capital. El programa presentat per Beatriz Pérez Aranda ha pogut veure’s a les dues cadenes des de les 7:00 del matí.

EN ELABORACIÓ

Temes:

Antena 3 TVE