A LES 22.05 HORES

Raquel Meroño, Koke i Marcos Llorente, protagonistes d’una nova nit de repesca en ‘Masterchef Celebrity 8’

Els petits aspirants viuran un desafiament terrorífic al Castillo de la Mota de Medina del Campo (Valladolid), on s’enfrontaran a un menú elaborat per Ana Iglesias

Raquel Meroño, Koke i Marcos Llorente, protagonistes d’una nova nit de repesca en ‘Masterchef Celebrity 8’
1
Es llegeix en minuts

L’1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.05 hores, una nova gala de la vuitena edició de ‘Masterchef Celebrity’. En aquesta ocasió, les cuines de ‘Masterchef Junior 8’ es transformen en un espectacular estadi de futbol per a la primera prova de la nit, en què el plàtan serà l’ingredient central amb què treballaran els petits aspirants. I per fer encara més especial aquest repte, Koke i Marcos Llorente, jugadors de l’Atlètic de Madrid, visitaran els aspirants, que també aquest dimecres viuran la repesca d’algun dels seus companys.

Notícies relacionades

Per a la prova d’exteriors, els petits xefs viuran un desafiament terrorífic al Castillo de la Mota de Medina del Campo (Valladolid), on s’enfrontaran a un sagnant menú digne del comte Dràcula elaborat per Ana Iglesias, guanyadora de ‘Masterchef 8’. Però les sorpreses no acaben aquí. Els exaspirants lluitaran en una dolça i horripilant repesca per tornar a ‘Masterchef Junior 8’.

En l’últim desafiament de la nit, Raquel Meroño, guanyadora de ‘Masterchef Celebrity 5’, i Josetxo, guanyador de ‘Masterchef Junior 6’, tornen a les cuines per ajudar els aspirants amb la seva experiència. En aquest repte, hauran d’endevinar els ingredients amb els quals treballaran, però a cegues, únicament utilitzant l’olfacte i el tacte. A més, els minixefs comptaran amb els consells de Javi Estévez, xef del restaurant La Tasquería, amb una estrella Michelin.