VA SER UNA BARRERA

El detall de Pablo que no li va agradar a Marina a ‘First Dates’: «Em genera rebuig»

La comensal del ‘dating’ de Cuatro va assegurar que la manera de riure de la seva cita era una cosa que no li agradava: «No em preguntis per què»

El detall de Pablo que no li va agradar a Marina a ‘First Dates’: «Em genera rebuig»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ rep diàriament alguns comensals a qui un mínim detall pot ser determinant en les seves respectives cites. Aquest és el cas de la Marina, una tècnica de laboratori de 48 anys, a qui va fer enrere una petita particularitat del Pablo durant la vetllada que tots dos van compartir en el ‘dating’: «Les seves rialles no m’han agradat, no em preguntis per què, però aquesta manera de riure m’ha generat una mica de rebuig».

«M’ha semblat un sopar perfecte i molt amè. Crec que els dos hem estat còmodes», va afirmar l’agent immobiliari de 51 anys en un total a càmera, sense adonar-se que alguna cosa no li havia agradat a la seva cita. «Se m’ha passat molt ràpid tot, no he pogut fer-te ni la meitat de les preguntes que tenia al tinter», li va comentar la Marina abans de marxar a ‘La decisió final’.

Notícies relacionades

El cert és que Pablo va estar bastant encantat amb la seva cita a cegues. De fet, el de Guadalajara es va atrevir a confessar a la Marina que mai es podia haver imaginat com seria ella: «Jo pensava que seria una noia simpàtica i guapa i bingo».

Finalment, les seves diferències van quedar patents a ‘La decisió final’ de tots dos. En Pablo va mostrar el seu interès per tenir una segona cita amb la Marina, però ella, en canvi, només va preferir tenir una amistat: «De cara a tenir una relació, no tornaria a quedar, no m’has fet pessigolletes a l’estómac, però queda pendent una cervesa».