LLISTÓ ALT

Les altes exigències d’una comensal de ‘First Dates’: «Espero un José Coronado, d’aquí cap amunt»

La dona buscava un home més alt que ella i que li recordés el conegut actor

Les altes exigències d’una comensal de ‘First Dates’: «Espero un José Coronado, d’aquí cap amunt»
1
Es llegeix en minuts

‘First Dates’ sempre intenta trobar la persona perfecta per a cada solter. Alguns d’ells acudeixen sense cap expectativa, mentre que d’altres tenen les exigències i el llistó ben alt. Aquest és el cas de l’Ana, una empresària de 61 anys que va acudir al restaurant de l’amor per trobar l’home de la seva vida i que complís diversos requisits.

La dona no havia tingut gaire sort en el terreny amorós en el passat. Es va casar en dues ocasions, amb el seu primer marit va tenir els seus fills i amb el segon van estar junts diversos anys, però va morir. En aquest moment està disposada a enamorar-se de nou, per la qual cosa va voler atrevir-se a participar en el programa presentat per Carlos Sobera: «Busco un company de vida i que hi hagi complicitat, física i química. Que tinguem una visió divertida de tot».

Notícies relacionades

L’Ana va acudir al restaurant sabent molt bé quin prototip d’home volia trobar: «Que no sigui més petit que jo». Però no només es fixaria en l’estatura, sinó que tenia clar que no es conformaria amb qualsevol cosa: «M’encantaria conèixer algú com un José Coronado, una versió d’ell o el mateix, però d’ell cap amunt. Partint de Coronado», va explicar la comensal deixant clars els seus ‘mínims’ en el físic.

La comensal va compartir cita amb l’Antonio, un home de 57 anys que es defineix a si mateix com un ‘conqueridor nat’. Des del primer moment es va mostrar encantat amb ella i li va deixar anar diversos piropos: «¡Quina dona més atractiva!», va reconèixer. A diferència de l’home, l’Ana no va acabar de sentir res especial almenys al principi, potser no li recordava gaire a l’actor de ‘Vivir sin permiso’.