Ja és tradició

El posat de Dabiz Muñoz amb el vestit que va portar Pedroche a les campanades del 2019

El xef es posa el vestit amb el que la presentadora va tornar a sorprendre la nit de Cap d’Any de l’any passat

El posat de Dabiz Muñoz amb el vestit que va portar Pedroche a les campanades del 2019
1
Es llegeix en minuts

Ja és tradició que Cristina Pedroche sorprengui cada any amb el seu vestit per a les campanades d’Antena 3. El que també és tradició és que el seu marit, Dabiz Muñoz, s’animi a enfundar-se els modelets que llueix cada 31 de desembre i que tantes opinions generen, per bé i per malament, a les xarxes socials. Aquest any no podia ser menys i el reconegut xef ha lluït l’espectacular vestit que va portar la presentadora fa 12 mesos

Notícies relacionades

Pedroche va compartir aquest dimecres una fotografia en la qual compara com els queda el vestit a cada un. «Un any més, com ja és tradició, el eu marit demostran que està més bo que jo», escriu la col·laboradora de ‘Zapeando’ a la publicació, que acumula més de 120.000 ‘m’agrada’ i nombroses reaccions de rostres coneguts, com el seu estilista Josie o la seva rival de les campanades Anne Igartiburu. «TEAM!!», escriu el rostre de TVE juntament amb dos cors. 

Dabiz ha compartit en el seu compte la mateixa fotografia: «Doncs ja ho tinc tot a punt per veure la Pedroche a les campanades i a veure què em tocarà posar-me l’any que ve». «Un any més, i ja en van uns quants, continuo demostrant que fins i tot als meus 40 anys els vestits semblen més confeccionats per a mi que per a ella», afegeix amb humor abans de felicitar el 2021 als seus seguidors: «Res més a dir ni afegir, només que... Bon any, cabrons!!!!!!».