Ho explica a ‘Zapeando’

Els «nervis» de Pedroche davant les seves Campanades més diferents: «Aquest any no hi haurà eufòria»

La col·laboradora trobarà a faltar la calor de la gent en la madrilenya Puerta del Sol

Els «nervis» de Pedroche davant les seves Campanades més diferents: «Aquest any no hi haurà eufòria»
1
Es llegeix en minuts

D’aquí a dos dies se celebren les Campanades més atípiques de la història, ja que l’emblemàtica Puerta del Sol de Madrid estarà buida com a mesura de prevenció davant la pandèmia. Aquesta tarda a ‘Zapeando’, Cristina Pedroche ha parlat precisament d’aquesta peculiaritat que la fa estar més inquieta de l’habitual, segons ella mateixa ha explicat. 

La col·laboradora de La Sexta, que presentarà per cinquè any consecutiu les Campanades a Antena 3 al costat d’Alberto Chicote, trobarà a faltar la calor del públic. «Estic molt nerviosa», ha reconegut Pedroche: «He estat mirant fotos d’altres anys amb 20.000 persones a sota cridant». «És una eufòria que aquest any no existirà», ha lamentat. 

No obstant, d’un gran mal en surt un gran bé, ja que també ha assegurat que serà «el primer any que escolti bé les Campanades de veritat». «A les 00.10 ja me n’estic anant», ha fet broma la presentadora. 

Notícies relacionades

D’altra banda, Pedroche s’ha pronunciat sobre els rivals que tindrà en altres cadenes: «Competeixo amb molta gent però no s’ha de competir. Hi ha espai per a tothom, aquella nit som tots companys». 

Com ja és tradició, l’aspecte que més expectació està generant de les Campanades d’Antena 3 és el vestit que lluirà Cristina Pedroche. La setmana passada a ’El hormiguero’, va avançar que portarà un outfit bastant «còmode» i que no serà «ajustat». «Aquest any vull donar brillantor a la gent, llum i esperança», va deixar caure.