VICTÒRIA

Guadalupe, l’‘àvia de dracs’ d’Instagram, guanyadora de ‘MasterChef Abuelos’

L’andalusa va ser la millor aspirant d’aquesta entrega especial del ‘talent’ culinari dedicat als grans

Guadalupe, l’‘àvia de dracs’ d’Instagram, guanyadora de ‘MasterChef Abuelos’
1
Es llegeix en minuts

TVE va emetre el dia Nadal l’especial ‘MasterChef Abuelos’, una entrega especial del ‘talent’en què per primera vegada un grup de persones de més de 65 anys van lluitar per convertir-se en el millor cuiner sènior. Al final de l’emissió, el programa va elegir la seva primera guanyadora, Guadalupe Fiñana, coneguda a Instagram com l’‘àvia de dracs’.

L’especial de La 1 i Shine Iberia tenia per objectiu convertir-se en un emotiu homenatge a tots els més grans aquest any especialment complicat per a ells a causa del coronavirus. En aquesta emissió especial va continuar l’estructura habitual del ‘talent’ culinari de La 1, amb un sistema de puntuació similar a l’utilitzat a ‘MasterChef Junior’. La principal sorpresa va ser el jurat, i és que per primera vegada el lloc de Samantha Vallejo-Nágera va ser ocupat per Loles León.

Notícies relacionades

Al final de l’entrega, els tres jutges van elegir l’aspirant guanyador. L’actriu de ‘La que se avecina’, Jordi Cruz i Pepe Rodríguez es van decantar per Guadalupe Fiñana, una dona de Huelva que va arribar al programa com la veterana als 86 anys.

La guanyadora no era nova en el món dels mitjans, ja que és coneguda com l’‘àvia de dracs’. Guadalupe va saltar a la fama fa uns mesos quan els seus nets van publicar a les xarxes socials un vídeo seu que va acabar fent-se viral: «Soc una fanàtica de ‘Joc de trons’. Quan en vaig veure l’última temporada els meus nets em van gravar en camisa de dormir i vaig sortir a Instagram», va explicar.

Temes:

Masterchef TVE