Podria anar en xandall

Cristina Pedroche dona pistes sobre el seu ‘look’ per a les Campanades 2020: «Aniré molt còmoda»

Cristina Pedroche dona pistes sobre el seu ‘look’ per a les Campanades 2020: «Aniré molt còmoda»
1
Es llegeix en minuts

Abans de tornar a pujar al balcó de la Puerta del Sol de Madrid, Cristina Pedroche va acudir a ‘El Hormiguero’ per donar pistes sobre el seu ‘look’ per a les Campanades 2020. Si ja és tradició que les presenti ella a Antena 3, no sorprèn que la col·laboradora generi expectació sobre el seu vestit, un clàssic recent de la Nit de Cap d’Any.

Per a això, Pedroche es va presentar al programa amb una mona «exclusiva», un outfit molt similar als que sol portar l’última nit de l’any. I així va ser com va revelar la primera pista: «Aquesta vegada serà totalment el contrari», va dir sobre el vestit d’aquest any, del que assegura que és «molt còmode»: «Potser vaig en xandall, qui sap».

Amb el vestit d’aquest any, Pedroche vol donar «llum, brillantor i esperança» després d’un any «complicat per a tothom». Però, sent més concrets, la de Vallecas va explicar que portarà «el contrari del que porto avui». «Això és preciós, súper bonic, com el meu vestit oficial, però no és tan còmode com el que portaré», va comentar. «No és ajustat, puc seure i fer pipí i si em passés els pròxims 8 dies menjant el que vulguim també m’hi cabria», va afegir entre rialles.

Notícies relacionades

Pablo Motos va elogiar la tasca de Pedroche perquè abans que arribés ella «la gent les veia amb La 1». «No tenia cap mena de pretensió, només volia entretenir la gent i poc a poc s’hi van anar afegint. És el millor reconeixement que puc tenir: el carinyo de la gent», va agrair la presentadora.

Per al presentador del programa, l’«efecte Pedroche» és la clau, ja que aconsegueix que els espectadors es quedin a veure el seu vestit: «Per bé o per mal, a tothom li provoca alguna sensació. Mai llegeixo els comentaris després de les Campanades. Visc la vida i ja està. Si diguessin que porto un vestit maco i elegant no seria jo, no sé passar desapercebuda», va respondre ella.