SENSE FILTRES

La gran sinceritat de Jon a ‘First dates’: «¡Quina merda de cita!»

El comensal va assegurar en el ‘dating’ de Cuatro que va pensar que Nagore no era el seu prototip des que la va veure, tot i que va mostrar el seu interès per tenir una segona cita

La gran sinceritat de Jon a ‘First dates’: «¡Quina merda de cita!»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First dates’ rep diàriament comensals que es mostren tal com són. Aquest és el cas de Jon, un estudiant biscaí de 21 anys, que va mostrar la seva gran sinceritat després que Nagore li digués que la portaria de passeig a la muntanya en la seva pròxima cita mentre jugaven amb un dels rasques del format: «¡Quina merda de cita!».

«Doncs és on et portaria...», va assegurar Nagore després d’escoltar i veure la reacció de Jon a la seva resposta. «En el cas que hi hagués una segona cita, seria en un lloc amb vistes, perquè anar a caminar a la muntanya...», va respondre ell, tornant a la pregunta del joc del ‘dating’ presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

El cert és que la cita tampoc va començar bé, ja que Jon tampoc va tenir problemes en reconèixer que no va tenir una bona primera impressió de Nagore, tot i que va reconèixer que la seva opinió va anar canviant mentre transcorria la vetllada: «Quan l’he vist entrar per la porta he pensat que no era el meu prototip, però després m’he adonat que, per la seva personalitat, és una noia de deu, tal qual».

Finalment, les seves diferències van ser determinants en ‘La decisió final’ de tots dos. Jon va mostrar el seu interès per tenir una segona cita amb Nagore, però ella, en canvi, va preferir marxar sola. «Com a amics, sí que tornaria a veure’l, però res més», va explicar la noia abans d’anar-se’n sola del restaurant de ‘First dates’.