Vídeo

Amazon Prime Video llança un ‘teaser’ d’‘El internado’ i en revela el mes d’estrena

La sèrie tindrà una primera temporada de vuit capítols que arribarà el febrer del 2021

Amazon Prime Video llança un ‘teaser’ d’‘El internado’ i en revela el mes d’estrena
1
Es llegeix en minuts

'El Internado: Las Cumbres’ escalfa motors a Amazon Prime Video, que aquest dijous ha llançat el primer ‘teaser’ tràiler de la seva nova sèrie original. L’esperat reboot de la sèrie que va triomfar fa més d’una dècada a Antena 3 arribarà al catàleg de la plataforma el febrer de l’any que ve amb una primera temporada de vuit capítols

La sèrie, produïda per The Mediapro Studio i Buendía Estudios, transcorre en un internat situat al costat d’un antic monestir, en un lloc inaccessible entre les muntanyes i completament aïllat del món.

Com avança Amazon Prime Video, els alumnes són joves rebels i problemàtics que viuen sota l’estricta i severa disciplina imposada pel centre, que els prepara per a la reinserció en la societat. El bosc acull antigues llegendes i amenaces que els endinsaran en aventures trepidants i terrorífiques.

Notícies relacionades

L’elenc d’‘El internado: Las Cumbres’ està encapçalat per Asia Ortega (‘Les de l’hoquei’), Albert Salazar (‘A.K.A.’), Daniel Arias (‘Cuéntame’), Daniela Rubio (‘La caza. Monteperdido’), Claudia Riera (‘Les de l’oquei’), Paula del Río (‘El desconocido’), Gonzalo Díez (‘7 días’), Carlos Alcaide (‘Libertad’), Sara Balerdi (‘La línea invisible’) i Francisca Aronsson (‘Hotel Paraíso’).

En el repartiment destaquen altres noms com Natalia Dicenta (‘Solas’), Ramiro Blas (‘Vis a vis’), Alberto Amarilla (‘Mar adentro’), Mina El Hammani (‘Élite’), Joel Bosqued (‘Un golpe de suerte’), Patxi Santamaría (‘Lucky Fred’), Lucas Velasco (‘Educando a Nina’), Joseba Usabiaga (‘Handia’), Amaia Lizarralde (‘Hospital Central’), Iñake Irastorza (‘Ventajas de viajar en tren’), Aitor Beltrán (‘Ignatius de Loyola’) i Kándido Uranga (‘El silencio de la ciudad blanca’).