Joaquín Prat es queda en xoc

Una famosa presentadora revela en ‘Cuatro al día’ que està arruïnada

Una famosa presentadora revela en ‘Cuatro al día’ que està arruïnada
1
Es llegeix en minuts

Dimarts passat ‘Cuatro al día’ va comptar amb un testimoni inesperat, el d’una presentadora de televisió que es troba arruïnada. L’entrevistada va aparèixer en l’espai d’esquena i guardant l’anonimat, sent presentada com una «famosa presentadora» sota el pseudònim de María.

La convidada, de 55 anys, va explicar en l’espai de Cuatro que fa tres dècades era una coneguda model i presentadora, però que actualment s’ha vist obligada a acudir als menjadors socials. María va revelar que no ha pogut treballar en els últims anys perquè ha estat dedicada a la cura del seu marit, mort fa poc de Parkinson.

«Som molta la gent a l’atur per la crisi i no hi ha feina per a tothom», va expressar la presentadora, que es va lamentar: «Les dones a partir dels 50 anys ens tornem invisibles, ja som grans». Segons va revelar, el seu físic l’ha «perjudicat» a l’hora de buscar feina. «Em deien: ‘¿Ah, però ets tu?, si no fas pinta d’indigent’», va revelar.

Notícies relacionades

«Els sorprenia veure’m en aquestes circumstàncies, una cosa que no entenc que passi en aquest país; sembla que hem de sentir vergonya per no tenir feina», va expressar ella, que va assegurar: «Jo em vaig haver de treure la vergonya perquè, si no, no menjava. Gràcies a Déu la dignitat no l’he perdut».

Després del seu testimoni, el presentador va sorprendre anunciat que una espectadora del programa que és empresària s’havia posat en contacte amb l’espai per oferir-li feina: «Estava escoltant la història i se’m removien les tripes. Afortunadament, jo tinc marit i fills, però hi va haver un temps en què vaig estar molt malament i em van ajudar. Ara crec que em toca a mi», va dir l’espectadora.

Temes:

Cuatro