En l’apartat de TV

‘La isla de las tentaciones’, ‘Supervivientes’ i ‘Mask singer’, entre el més buscat del 2020 a Google

Els ‘realities’ de Telecinco encapçalen el rànquing de consultes en l’apartat de cine i televisió

‘La isla de las tentaciones’, ‘Supervivientes’ i ‘Mask singer’, entre el més buscat del 2020 a Google
1
Es llegeix en minuts

A poc més de dues setmanes per finalitzar el 2020, Google ha revelat de la mà d’un rostre molt conegut quins han sigut els temes més buscats durant els últims 12 mesos. Ana Milán, que actualment protagonitza una sèrie sobre la seva vida a Atresplayer Premium després de fer-se viral amb els seus vídeos durant el confinament, ha contestat a les preguntes sobre els termes que més s’han consultat. 

«Pa casolà», «paper higiènic», «quan obren les perruqueries», «per què es van separar Carmina Ordoñez i Paquirri», «com fer xurros» o «coronavirus» es colen entre el més buscat de Google en un any marcat per la pandèmia. 

En l’àmbit del cine i la televisió el rànquing està encapçalat per ‘La isla de las tentaciones’, el ‘reality show’ de Telecinco que, a més de triomfar en termes d’audiència, ha tornat a generar una enorme conversa social en xarxes amb la seva segona edició. «Veure gent posant-se les banyes em dona ansietat», confessa Ana Milán en el vídeo. 

Notícies relacionades

El segueixen en la llista, per aquest ordre, altres èxits televisius del 2020, com ara ‘Supervivientes’, ‘La casa fuerte’ i ‘Mask singer’, que cada setmana posa a jugar els espectadors perquè endevinin les identitats que s’amaguen darrere de les seves màscares. El top cinc el tanca ‘Gambito de dama’, l’aclamada minisèrie de Netflix protagonitzada per Anya Taylor-Joy

D’altra banda, algunes de les personalitats més buscades a Google han sigut Donald Trump, Joe Biden, Dani Rovira, Ester Expósito, Pablo Alborán i els morts Kobe Bryant i Pau Donés