Després de la bronca amb Jorge Javier

El dard de María Teresa Campos a ‘Sálvame’ en la seva reaparició televisiva amb Toñi Moreno

El dard de María Teresa Campos a ‘Sálvame’ en la seva reaparició televisiva amb Toñi Moreno
1
Es llegeix en minuts

María Teresa Camposva reaparèixer aquest dilluns a la televisió, i ho va fer de la mà de Toñi Moreno.La veterana comunicadora va acudir al programa’Un año de tu vida’ que l’andalusa presenta a Canal Sur, on totes dues no van dubtar a parlar indirectament de l’última entrevista que Campos va donar al ‘Deluxe’ i que va acabar en una monumental batalla amb Jorge Javier Vázquez.

Dos mesos després d’aquell enfrontament, la periodista s’havia refugiat al seu canal de YouTube, on presenta l’espai d’entrevistes ‘Enredados’. Quan va entrar al plató, Moreno va assegurar que no estava nerviosa, perquè Campos hi anava a fer l’entrevista «que et doni la gana a tu».

Notícies relacionades

La convidada va preguntar a què es referia, i Toñi ho va explicar: «Al final faràs amb mi el que tu vulguis, com sempre. Jo tinc un munt de vídeos preparats», va afegir. Aquest comentari va despertar les alarmes de Campos, que va deixar anar:»Ui, els vídeos, els vídeos...», va dir amb sarcasme i en referència a què la seva fugida del ‘Sábado Deluxe’ es va produir pels vídeos que el programa li va preparar. «No, però aquí els vídeos són bons»,va dir Moreño entre rialles.

«¿Què sents quan veus gent que es moria per treballar amb tu deixant-te com un drap brut ara?», va preguntar Toñi a María Teresa, que va respondre: «Tinc la meva pròpia teoria. Per mi això ja ha passat, afortunadament». Tot seguit, va afegir sobre l’entrevista: «A mi em van felicitar, i no diré qui em va felicitar, perquè són persones de la casa. Em van felicitar i em van dir: bé, saps que ara hi haurà unes quantes setmanes... I bé, les setmanes van ser dures. Aquesta és l’essència d’aquest programa».