A ‘Viva la vida’

Alejandra Rubio i Carmen Borrego, enfrontades per Jorge Javier: «Oblideu molt d’hora les coses»

La filla de Terelu Campos va criticar a la seva tia la seva actitud conciliadora amb el presentador de ‘Sálvame’

Alejandra Rubio i Carmen Borrego, enfrontades per Jorge Javier: «Oblideu molt d’hora les coses»
1
Es llegeix en minuts

Dissabte passat a’Viva la vida’,Alejandra Rubio es va enfrontar en directe aCarmen Borregopel seu amigable retrobament als passadissos de Mediaset amb Jorge Javier Vázquez,a qui no sembla guardar-li rancor després de la seva mediàtica guerra ambMaría Teresa Campos.La filla de Terelu no va dubtar a retreure a la seva tia el to conciliador que va mostrar amb el presentador de ‘Sálvame’, sorprenent tots els col·laboradors.

«Crec que tots ens emprenyem i que tots diem coses de tots. El pitjor que em va fer Jorge va ser dir que jo era culpable d’haver destrossat la carrera de la meva mare», va recordar Carmen Borrego, que està disposada a fer «creu i ratlla». No obstant, Alejandra Rubio va confessar que la seva actitud amb Jorge Javier hagués sigut molt diferent:«Si hagués estat en aquesta situació, no hauria anat contra ell ni de broma». 

«Jo tampoc visc en el rancor, però oblideu molt ràpid les coses»,va llançar l’influencera la seva tia, que en aquell instant es va posar a la defensiva: «Tu pots oblidar-ho quan tu vulguis, de la mateixa manera que jo puc oblidar-lo quan em doni la realíssima gana». «Sí, però és que de veritat... Dieu unes barbaritats que...», va apuntar Alejandra sense poder acabar la frase al ser interrompuda per Borrego: «Estic farta de sentir-te dir això públicament quan ets la que menys oblida».«És molt més susceptible que jo», va afegir davant els seus companys.

Notícies relacionades

Després que es rebaixés la tensió entre totes dues, Borrego li va llançar una pregunta: «¿Tu no t’has barallat alguna vegada amb algun amic teu i li has dit de tot sense deixar d’estimar-lo?». «Els meus amics em diuen el que el Jorge ha dit i, perdona’m, però l’amic se’n va a prendre pel sac»,va respondre taxativa Alejandra. 

L’altre protagonista d’aquest enfrontament, Jorge Javier Vázquez, va respondre durant la tarda d’ahir a Alejandra Rubio des de ‘Sálvame’: «Crec que a la seva edat només es pot pensar així, sent tan radical».«Quan tens més anys com la Carmen i com jo, ho relativitzes tot», va reconèixer sense donar-li més importància.