NO ES TALLA

La frase ‘murciana’ amb què Pedro defineix les relacions sexuals a ‘First Dates’: «Per donar una volteta, totes les bicis valen»

El comensal va sorprendre en el programa de Cuatro amb aquesta afirmació aplicada a l’àmbit sexual i de parella

La frase ‘murciana’ amb què Pedro defineix les relacions sexuals a ‘First Dates’: «Per donar una volteta, totes les bicis valen»
1
Es llegeix en minuts

Els comensals de‘First Dates’ són, sense cap dubte, una autèntica capsa de sorpreses. Molts impacten per la seva personalitat, mentre que altres fan declaracions que no passen desapercebudes per a ningú. Aquest és el cas del Pedro, un pastisser de 44 anys que en la seva visita al programa de Cuatrova deixar sense paraula els espectadors per la seva curiosa filosofia ‘murciana’ quant a les relacions sexuals i de parella.

L’home va arribar al restaurant amb la intenció de trobar una noia amb qui compartir gustos perquè això vagi a més i puguin arribar a enamorar-se. Tal com va explicar a càmera, ha rebut algun cop amorós però araestà disposat a trobar a la seva meitat de veritat.

Notícies relacionades

El Pedro va acudir a l’espai presentat per Carlos Sobera amb les idees molt clares, i és que com va recalcar en diverses ocasions està buscant algú de veritat. Per això, va voler recuperaruna frase molt utilitzada a Múrcia segons ell per parlar de la diferència entre amor i relacions sexuals: «Per donar una volteta, totes les bicis valen».

El comensal que tan clara tenia les seves intencions va compartir nit amb la Montse, una esteticista de 47 anys que va agradar bastant al murcià. No obstant, aquests sentiments no van ser mutus, ja queella va reconèixer que no havia sentit res especial de bon principi amb el seu company de vetllada.