Nova estratègia

HBO es transformarà en HBO Max a Espanya i Europa a partir del 2021

La companyia intentarà lluitar contra Netflix i Disney+, en clar ascens

HBO es transformarà en HBO Max a Espanya i Europa a partir del 2021
1
Es llegeix en minuts

Els continguts d’HBO s’integraran dins d’HBO Max a Europa i Llatinoamèrica a partir de la segona meitat del 2021. Així ho ha anunciat Andy Forssell, màxim responsable d’HBO Max Global, que en una xerrada en la Web Summit ha donat entendre que la marcaHBO Europe (HBO Espanya) es convertirà enHBO Max.

HBO Max va néixer la primavera passada als Estats Units amb la intenció de fer front a Netflix i Disney+, que segueixen en ascens. Mentre queals EUA el servei està diferenciat(d’una banda HBO i de l’altra HBO Max), a Espanya, com a la resta d’Europa i Llatinoamèrica, els continguts es presentaran en la mateixa plataforma, donant pas al canvi de nom.

Notícies relacionades

Per tant, el catàleg d’HBO se sumarà a Espanya al d’HBO Max. Aquesta plataforma compta amb les produccions de la Warner Bros, el catàleg de DC Comics i les produccions de CNN, TNT, TBS, TruTV, Cartoon Network i Adult Swim. A més de tot això, HBO Max comptarà a Espanya amb la biblioteca d’HBO a més de les noves produccions d’HBO Max, com la reunió d’‘El princípe de Bel Air’.

D’altra banda,Warner Brosha anunciat que les estrenes de les seves pel·lículesa partir del 2021 es podran veure tant a les sales de cinecom enHBO Max, seguint l’estratègia de Disney+ aquest any amb estrenes com ‘Mulán’. No obstant, aquesta opció només estarà disponible de moment als EUA.

Temes:

HBO