A ‘El hormiguero’

Tamara Falcó demana perdó per saltar-se el confinament: «M’agrada més quan ens fiquem amb el PSOE»

La col·laboradora de Pablo Motos va reconèixer que ha incomplert les normes dues vegades

1
Es llegeix en minuts

Tamara Falcó, un dels fitxatges estrella d’‘El hormiguero’de l’actual temporada, es va convertir ahir a la nit en protagonista de la tertúlia en què col·labora. L’empresària va decidir utilitzar l’altaveu del programa d’Antena 3 per demanar disculpes públiques per saltar-se el confinament, tal com havien publicat diferents mitjans de comunicació. 

«Has sortit a les revistes... T’has saltat les mesures dues vegades i la premsa del cor t’anomena la reina de la nit», va començar dientPablo Motos, en to jocós, perquè la col·laboradora s’expliqués.«M’agrada més quan comencem a ficar-nos amb el PSOE», va reconèixer Falcó entre rialles. 

Tot seguit, la filla d’Isabel Preysler va reconèixer el seu error i va demanar disculpes: «Vull demanar públicament perdó perquè és veritat. Dimarts vaig anar a sopar a la Moraleja i quan vaig seure al restaurant,em van dir que a Madrid estàvem confinats. Hi havia un munt de premsa captant el moment». 

Motos no va dubtar a sortir en defensa de la col·laboradora:«Crec que ningú del món se salvaria de res si el perseguissin 30 paparazzis com a tu». «És que no te n’assabentes de tots els llocs que estan confinats i els que no. M’avinc francament bé amb els paparazzis, però hi ha moments com ara, en què estic començant una relació, que el tema és una mica aclaparador», va reconèixer. 

Notícies relacionades

Però Falcó no va incomplir les mesures una vegada, sinó dues, com va admetre en directe: «A banda d’això,l’altre dia vaig anar al sopar d’un amic i m’estava esperant una altra vegada un munt de premsa. Vaig pensar que com que hi havia toc de queda, se n’havien d’anar. Llavors ho vaig retardar a propòsit i quan vaig baixar del cotxe, eren tots allà». 

«Es va muntar una...», va recordar la guanyadora de ‘Masterchef Celebrity’, donant peu que el presentador d’‘El hormiguero’ posés el focus en els periodistes: «Un moment, atureu les rotatives. També s’estaven saltant el confinament». «¡No, estaven treballant!», van aclarir alguns dels seus tertulians per tancar el tema. 

Temes:

El hormiguero