ALTA TENSIÓ

La cita d’Alberto i Patricia acaba fatal a ‘First Dates’: «¡No menteixis! Me’n vaig d’aquí»

El comensal va assegurar que la noia li vhavia dit que era millor que parlés ell perquè ella no tenia temes de conversa, però ella ho va negar rotundament

1
Es llegeix en minuts

Els comentaris de certs comensals del restaurants de ‘First Dates’ poden originar tensió a la cita. És el cas d’Alberto, un model i figurant madrileny de 29 anys que va fer enfadar Patricia en ‘la decisió final’ després d’acusar-la per no haver parlat quan ell va monopolitzar la conversa durant tot el sopar:«No he parlat perquè no m’has deixat».

«Nohas parlat perquè no has volgut. Perquè no tens temes de conversa», va dir Alberto a Patricia, que va tallar amb rotunditat al noi: «¿Que no tinc temes de conversa? Segurament et dono mil voltes».

El cert és que el nivell de tensió va anar augmentant a mesura que avançava ‘la decisió final’. Després d’aquesta resposta,Alberto no va callar i va assegurar que Patricia li havia demanat que parlés ell perquè ella no tenia temes de conversa, una cosa que la va acabar de fer enfadar: «¡No menteixis! Jo marxo d’aquí.Jo no he dit això. Em sembla bé que treguis temes de conversa, però jo no he dit que no en tingui. ¡Va, tio!».

Notícies relacionades

«Si no hagués parlat jo, hauríem estat callats tota la cita», tornava a insistir Alberto en aquest tens final de cita a ‘First Dates’. «Que vull marxar d’aquí. Estem desitjant marxar, així que fes-nos ja la pregunta», va contestar Patricia abans que el noi assegurés en veu baixa que li havia tocat «un coco»: «Doncs mira que a mi...».

La resposta a la pregunta de ‘la decisió final’ va quedar bastant evident amb la batalla dialèctica que estaven protagonitzant. «Jo et dono mil voltes», va dir Alberto, comentari al qual va respondre ella: «¿Però a aquest xaval què li passa? Escolta, ¿me’n puc anar?».