FLASCA EN DIRECTE

Susanna Griso, a 'Espejo público': «Algunes pixen tanta colònia que haurien d'embotellar-la i vendre-la»

La presentadora d'Antena 3 ha respost a unes polèmiques declaracions de la dissenyadora Carolina Herrera

griso

griso

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carolina Herrera s’ha situat en el centre de la polèmica per unes polèmiques declaracions. La dissenyadora afirmava que les dones amb classe no porten els cabells llargs a partir dels 40, cosa que ha causat una indignació generalitzada a les xarxes socials que també ha arribat als platós de televisió. Aquest matí, a ‘Espejo público’, Susanna Griso ha respost de manera taxativa a l’empresària veneçolana. 

Notícies relacionades

Des del seu programa a Antena 3, que ha comptat amb la intervenció de Carmen Lomana, la presentadora ha compartit la seva pròpia opinió: «Jo porto mitja melena, però en qualsevol cas i com bé diu la Carmen, l’elegància no és als cabells». «L’elegància és tractar la gent amb humilitat, siguin d’on siguin i procedeixin de la classe social de la qual procedeixin», ha deixat caure. 

Griso no s’ha quedat allà i ha llançat un dard directe a la dissenyadora. «Crec que algunes pixen tanta colònia que haurien d’embotellar-la i vendre-la», ha dit la periodista, visiblement enfadada per aquest assumpte, per a sorpresa dels seus col·laboradors. «¡Això és un zasca! ¿A qui li llances tot això?», ha preguntat entre rialles Diego Revuelta a la seva companya, que ha exclamat sense dubtar-ho: «¡A Carolina Herrera!»