VÍDEO

Yotuel acudeix com a convidat a la final de 'Tu cara me suena' als EUA i sorprèn amb 'La mordidita'

L'artista cubà està treballant en un nou projecte amb Beatriz Luengo i Omar Montes

yotuel

yotuel

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Si la setmana passada Beatriz Luengo sorprenia com a convidada al ‘Tu cara me suena’ d’Estats Units, on va arrassar amb la seva imitació de Lady Gaga, aquest dilluns ho feia Yotuel Romero. L’artista va acudir a la final del ‘talent show’ per posar el públic dret amb ‘La mordidita’, cançó que ell mateix interpreta amb Ricky Martin. 

Yotuel, que és a més compositor i productor del tema pel qual va guanyar un Grammy americà l’any 2016, va pujar a l’escenari amb el colombià Llane. El vocalista de Piso 21 es va posar a la pell de Ricky Martin en la que va ser una de les actuacions més comentades de la nit. 

Notícies relacionades

La versió nord-americana de ‘Tu cara me suena’ va celebrar aquest dilluns la gran final de la seva primera temporada a Univisión, proclamant el mexicà El Dasa com a vencedor. Precisament, només un dia abans, Antena 3 reprenia al nostre país la vuitena edició del format després de diversos mesos de suspensió pel coronavirus. 

Yotuel Romero, molt conegut a Espanya per la seva participació a la sèrie ‘Un paso adelante’, entre altres motius, està treballant actualment en un nou projecte com a solista que veurà la llum el pròxim 8 de gener. El cubà estarà acompanyat per Omar Montes i per la seva dona, Beatriz Luengo, que fa uns dies guanyava el Grammy Llatí al millor àlbum pop vocal com a compositora de ‘Pausa’, l’últim àlbum de Ricky Martin.