BALANÇ

L'entrevista de Broncano a Miquel Montoro i Chicote, entre el més vist de Youtube el 2020

La plataforma ha donat a conèixer el rànquing de vídeos més vistos, encapçalat per 'La resistencia' de Movistar+

broncano

broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’equip de Youtube a Espanya ha donat a conèixer aquest dimarts, 1 de desembre, quins han sigut els seus vídeos més vistos en aquest 2020 que està a punt de finalitzar. L’entreteniment ha jugat un paper essencial aquest atípic any marcat per la pandèmia de coronavirus i el confinament total, tal com reflecteix el rànquing elaborat per la plataforma en un comunicat. 

El primer lloc és per a ‘La resistencia’, que sens dubte, és un dels formats més virals que s’emeten actualment en televisió. En concret, el vídeo més vist del programa correspon a l’entrevista que li va fer David Broncano Miquel Montoro, el nen mallorquí que va saltar a la fama per la seva coneguda expressió: «Hòstia, pilotes! Que són de bones! M’encanten!». 

La visita de Montoro al ‘late night’ de Movistar+, que es va emetre el 30 de gener passat, fins ara acumula més de 7,7 milions de reproduccions, de manera que ocupa la primera posició del rànquing a Espanya. 

Notícies relacionades

Una mica més a baix queden els youtubers Mr. Tfue i AuronPlay, respectivament, mentre que la quarta posició pertany a un altre contingut televisiu: ‘Pesadilla en la cocina’. El vídeo en qüestió recull una divertida reacció d’Alberto Chicote, que va al·lucinar al veure la mida del ‘cachopo’ que li van servir al restaurant ‘La habana’ de Gijón. «¡La verge santa!», va exclamar el presentador d’Atresmedia. 

El top 10 el tanquen Ibai (un dels canals que més creix) i el canal Gustoso.TV, que va triomfar amb un vídeo en què ensenyava a fer pa. D’altra banda, el rànquing musical està encapçalat per David Bisbal Aitana amb el tema ‘Si tú la quieres’.