VÍDEO

Commoció a la televisió argentina per la mort de Maradona: »Diego ha mort»

El programa esportiu 'ESPN F90' ha informat en directe de la mort del llegendari futbolista

maradona

maradona

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La notícia de la mort de Diego Armando Maradona ha copat els titulars de mig món durant la tarda d’aquest dimecres, 25 de novembre. El programa ’ESPN F90’, del canal argentí ESPN 2, ha informat en directe de la mort del futbolista, cosa que ha deixat pràcticament sense paraules tant al presentador de l’espai, Sebastián Vignolo, com als seus tertulians. 

«Tinc una informació molt greu», assegurava un col·laborador a través d’una connexió telefònica, moment en què Vignolo demanava prudència: «Cal ser acurats». »Sebas, m’expliquen que Diego hauria tingut una aturada cardíaca. Els metges estan treballant. La situació és molt seriosa», afirmaven des de l’altre costat de la línia. 

Notícies relacionades

Ràpidament, els col·laboradors agafaven els seus telèfons per mirar de contrastar la notícia. Després d’uns moments d’incertesa, el presentador va confirmar la tràgica informació amb la veu entretallada: »Diego ha mort. La notícia és aquesta. Una aturada cardiorespiratòria».  

La mort de Maradona va caure com una gerra d’aigua freda al plató del programa, en el qual es van viure uns instants de silenci i commoció. «Hi ha situacions que et superen. No es pot ser professional quan l’impacte és tan fort i quan et colpeja tan de ple. És un moment de merda», reconeixia el presentador.

Temes:

Maradona