A 'LASEXTA NOCHE'

Arguiñano recorda que li va enviar un missatge per error a Paolo Vasile: «Va ser una bogeria»

El cuiner d'Antena 3 va ser un dels convidats del programa de política i actualitat que presenta Iñaki López

arguiano

arguiano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Karlos Arguiñano va ser un dels protagonistes de ‘laSexta noche’ durant la seva entrega de dissabte. El cuiner va tenir una trobada amb Iñaki López en la qual, a més de parlar d’alguns temes de plena actualitat, va revelar una divertida anècdota que va tenir lloc fa més de 19 anys, quan encara treballava a Telecinco. 

«¿Mai t’ha passat com al papa Francesc?», va preguntar el presentador de La Sexta, que va explicar que el pontífex havia donat un ‘like’ per error a la foto d’una model brasilera «que sortia en tanga». Enmig de la distesa xerrada, Arguiñano va reconèixer que mai s’ha trobat en una situació similar però va recordar el que li va passar amb el conseller delegat de la cadena de Mediaset

Notícies relacionades

«Una vegada pensava que li estava enviant una cosa a un amic i l’hi vaig enviar a Paolo Vasile», va admetre el xef basc: «De sobte em vaig adonar que l’hi havia enviat a ell». «No sabia què fer i al cap de poca estona li vaig escriure un altre missatge: ‘Paolo, no era per a tu’. I ell em va posar: ‘Això espero’. Va ser una bogeria», va confessar Arguiñano, que no es va atrevir a revelar el contingut del missatge. 

«No sé si m’he colat alguna vegada més», va apuntar el convidat d’Iñaki López, que reia a cor què vols després de sentir aquest episodi. «Des d’aquell dia vaig molt amb compte», va assegurar Arguiñano a ‘laSexta noche’.