COM A CONVIDADA

Mariló Montero torna per un dia al matí de TVE: «Seria tràgic no deixar empremta en aquesta vida»

La que va ser presentadora de 'La mañana' entre 2009 i 2016 ha intervingut en directe a 'La hora de La 1'

marilo-montero

marilo-montero

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mariló Montero ha tornat per un dia a la franja matinal de TVE. La que va ser presentadora de ‘La mañana de La 1’ entre 2009 i 2016, que actualment es posa al capdavant de l’edició nocturna de l’informatiu de Canal Sur, ha participat aquest divendres a   ‘La hora de La 1’ a través d’una connexió en directe. 

Ho ha fet a la secció dedicada a la crònica social, on ha xerrat durant uns minuts amb Cristina Fernández. «Vas deixar aquesta casa per viure un somni. ¿Com va el somni de Mariló?», ha preguntat la copresentadora del programa matinal a la seva convidada. «No paro, no deixo de treballar. Estic a Canal Sur tot el dia, des del matí fins a la nit. Tinc son però de posar-me al llit i descansar, afortunadament estic fent el que vull fer», ha afirmat la periodista. 

Mariló Montero, que ha sigut criticada en nombroses ocasions per les seves pífies i comentaris desafortunats, també ha valorat la conversa social que genera sovint a les xarxes: «Crec que és millor no passar indiferent, seria tràgic no deixar empremta en aquesta vida»

D’altra banda, ha reviscut alguns dels seus millors moments al capdavant de ‘La mañana’ de La 1 i ha recordat aquella etapa a la televisió pública. «Quan a mi em van donar l’oportunitat de presentar el matí de TVE, amb un equip amb molta experiència i que encara està allà treballant, estava segura i còmoda», ha admès. «Era emprendre un projecte molt important, de moltes hores i en el qual s’aborden molts continguts. Vaig aprendre molt de salut, de medicina... Era un estudi diari de tots els continguts», ha afegit.

Notícies relacionades

Abans d’acomiadar-se dels seus companys, Montero ha parlat de la crisi del coronavirus, que assegura que està vivint «amb molta preocupació i estupor»: «Estem vivint una restricció de llibertats que no ens permeten sortir d’un municipi, una província, una regió... Això ens porta a un xoc emocional i hem d’acoblar les nostres vides a aquestes circumstàncies». 

Al ser preguntada pel mal exemple de Fran Rivera i els seus germans, que es van saltar el confinament perimetral a Andalusia, Montero ha reconegut que «els personatges públics hem d’extremar les cures, hem de ser un exemple». «Cal fer aquest sacrifici, i si ho estem demanant a la societat, ho hem de fer nosaltres també», ha finalitzat.