A LES SEVES XARXES SOCIALS

Belén Esteban desmenteix la seva sortida de 'Sálvame': «El que ha publicat 'Lecturas' és fals»

La col·laboradora no es planteja abandonar el format de Telecinco, com ha afirmat aquest dimecres una revista del cor

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Belén Esteban no es planteja abandonar ‘Sálvame’, programa en el qual treballa des del 2009. La col·laboradora s’ha encarregat de desmentir a través de les seves xarxes socials una informació publicada aquest dimecres per la revista ‘Lecturas’ en la qual s’apuntava que la ‘princesa del poble’ estaria pensant a prendre un nou rumb professional. 

La revista assenyala que Belén estudia la seva sortida de ‘Sálvame’ per iniciar una nova etapa televisiva de la mà de Raúl Prieto, exdirector del format vespertí Telecinco i actual director de ‘Viva la vida’, que estaria en negociacions per liderar una nova productora que realitzi formats per a Mediaset. 

Notícies relacionades

Després de la publicació d’aquesta notícia, Belén Esteban no ha tardat a sortir a negar la notícia. «El que surt avui a la revista Lecturas sobre mi és fals», ha escrit en els seus ‘stories’ d’Instagram, on assenyala el titular de la portada: «La decisió més difícil de Belén: es planteja deixar ‘Sálvame’». 

Belén Esteban va abandonar ‘El programa de Ana Rosa’ per fitxar per ‘Sálvame’ fa onze anys, just quan el format començava la seva etapa en el ‘late night’ de Telecinco. Des d’aleshores s’ha comentat la seva sortida en nombroses ocasions, però sembla que, almenys de moment, no té cap intenció d’abandonar la cadira

Temes:

Sálvame