ESTÀ «ENFONSADA»

Isabel Pantoja trenca el seu silenci en un comunicat i anuncia accions legals

La cançonetista respon a través dels seus advocats a les últimes informacions que s'han publicat sobre ella

isabel-pantoja

isabel-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després de la demolidora entrevista que va concedir Kiko Rivera dimecres passat i que va fer tremolar els fonaments de Cantora, ara ha arribat el torn d’Isabel Pantoja. La cançonetista ha mogut fitxa i ha enviat un comunicat en què desmenteix les informacions que s’han abocat sobre ella en els mitjans de comunicació durant els últims dies. 

Tal com avança la revista ‘¡Hola!’, la cantant anuncia que emprendrà «accions legals contra tots els que han atacat el seu honor i intimitat». Aquesta mateixa publicació afirma que Pantoja està «totalment enfonsada», «sense forces ni ànim» i «sense creure’s el que està passant». 

L’herència de Paquirri és un dels temes que més ha fet parlar aquests dies als platós de Telecinco. De fet, la cadena emetrà aquest divendres en ‘prime time’ el programa ‘Cantora: la herencia envenenada’, en què s’analitzarà tot el relacionat amb aquest difícil assumpte. 

Quant a les informacions que apunten que Pantoja s’hauria apropiat de part d’aquests béns de forma indeguda, la revista remarca que «els hereus universals de tot van ser els tres fills del torero, sent Isabel la usufructuària de tot». 

En el comunicat es fa referència també a «la falsedat de les informacions difoses», en concret, pel que fa a la titularitat d’un immoble situat a San Sebastián de los Reyes i d’un vehicle, sobre el qual determinats mitjans venen realitzant delirants conjectures sobre operacions de dubtosa legalitat.

Telecinco emet divendres un especial sobre els Pantoja

Notícies relacionades

Telecinco emet aquest divendres en ‘prime time’ l’especial ‘Cantora: la herencia envenenada’, on s’analitzaran els últims esdeveniments que han sacsejat la finca de la cançonetista i que han trencat per complet la relació amb el seu fill Kiko.

L’especial de Telecinco dedicat als Pantoja, que s’enfrontarà a ‘La voz’ Antena 3, serà el substitut de Bertín Osborne, que divendres passat va finalitzar una nova temporada de ‘Mi casa es la tuya’ amb Rafa Nadal com a protagonista.