VAN TRENCAR AL MAIG

La complicitat de Sebastián Yatra i Tini Stoessel en 'La voz' abans de la seva mediàtica ruptura

L'artista colombià visita aquesta nit el plató d''El hormiguero' per presentar 'Chica ideal', el seu nou single

yatra-stoessel

yatra-stoessel

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sebastián Yatra, un dels artistes llatins del moment, acaba d’aterrar a Espanya per presentar el seu nou single: 'Chica ideal'. L’artista, que s’encarrega d’assessorar Pablo López en els assalts de ‘La voz’, visitarà aquesta nit per primera vegada el plató d’‘El hormiguero’ per parlar de la seva imparable trajectòria musical i del seu pas pel ‘talent show’ d’Antena 3

La participació de Yatra en ‘La voz’ com a assessor ha deixat una anècdota que ha sigut molt comentada pels fans de l’artista. I és que durant les gravacions d’aquesta fase del concurs, el colombià va coincidir amb la seva encara parella en aquell temps, Tini Stoessel, ja que l’artista argentina també va fitxar per l’exitós talent per formar equip amb Alejandro Sanz. 

Notícies relacionades

Per a sorpresa dels seus seguidors, els dos cantants van decidir trencar la relació el maig d’aquest any, motiu pel qual la seva aparició en els assalts de ‘La voz’ ha provocat el desconcert d’alguns espectadors. Les seves picades d’ullet i la complicitat fan creure que no hagin trencat, però res més lluny de la realitat.

En l’entrega de la setmana passada, gravada a principis d’any, Yatra va sortir en defensa de Tini per intentar que una concursant se n’anés al seu equip. «¿No tenen l’oportunitat de tornar-la a convèncer?», va preguntar l’intèrpret. Amb la seva desimboltura habitual, Laura Pausini li va frenar els peus. «¡Yatra, queda’t a la teva cadira i no entris per defensar la teva nòvia!», va exclamar la italiana mentre Stoessel reia. 

Temes:

La Voz