S'EMPRENYA AMB 'SÁLVAME'

L'enuig d'Ortega Cano després de qüestionar-se la seva orientació sexual: «Soc un home de cap a peus»

El programa de Jorge Javier Vázquez ha revelat que el torero se li hauria insinuat a Antonio David Flores a Central Park

ortega-cano

ortega-cano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El concurs ‘Quiero dinero’ continua generant noves trames a ‘Sálvame’ i posant en un compromís els seus col·laboradors. Antonio David va haver de respondre divendres una compromesa pregunta relacionada amb José Ortega Cano que no li ha fet cap gràcia al torero. 

«¿Se’t va insinuar Ortega Cano al Central Park de Nova York?», li va preguntar Jorge Javier Vázquez a Antonio David, que va respondre amb un «no» rotund. «En absolut, ni a Central Park ni a cap lloc», va afegir. No obstant, la màquina Kopérnica va determinar que l’ex guàrdia civil no estava dient la veritat

Durant la nit de divendres, un redactor de ‘Sálvame’ va trucar a qui va ser marit de Rocío Jurado per conèixer les seves impressions sobre aquest assumpte. Visiblement molest, li va llançar un missatge al presentador del programa: «Digui-li a Jorge Javier que jo soc un senyor de cap a peus»

Notícies relacionades

«No em va agradar el que van fer amb el meu nom. Per tant, que no es recordin de mi», va apuntar Ortega Cano, ofès perquè es posés en dubte la seva sexualitat. No obstant, malgrat la insistència del redactor, es va negar a donar la seva versió sobre el que hauria ocorregut al pulmó de Nova York. 

Després d’escoltar les seves declaracions, Jorge Javier va reconèixer que entén «perfectament» que no li agradés la pregunta: «A mi aquest tipus de preguntes tampoc m’agraden. No sé si era una llegenda urbana o què. Acudint a l’hemeroteca, probablement s’hagi explicat alguna cosa. En qualsevol cas, em va semblar fort». «En l’escenificació que vam fer, vaig ser el primer que va dir que en 25 anys de carrera mai havia sentit que cap persona hagués estat amb Ortega Cano», va concloure. 

Temes:

Sálvame