LI ENVIA UN MISSATGE

Ana Rosa sorprèn amb la seva crítica a Díaz Ayuso: «Presidenta, no ho entenem»

La presentadora, que habitualment defensa la tasca de la presidenta de la Comunitat de Madrid, ha qüestionat aquest dijous la seva actitud

ana-rosa

ana-rosa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant aquest dijous al matí, Ana Rosa Quintana s’ha desmarcat uns minuts del seu habitual to crític amb el Govern de Pedro Sánchez per mostrar el seu descontentament amb Isabel Díaz Ayuso. Després que la presidenta de la Comunitat de Madrid anunciés la seva intenció de tancar perimetralment la regió per dies, la presentadora de Telecinco s’ha afegit a les crítiques generalitzades cap a la política popular

«Ha fet coses bé i quan fa coses malament també s’han de dir», ha afirmat la periodista, que ha enviat un missatge a Ayuso abans que es confirmés de manera oficial que tancarà la comunitat només durant els dos pròxims ponts. 

«Presidenta, no ho entenem. Tot i que sigui per coherència amb el que votarà Casado, per solidaritat amb els nostres veïns... ¿És un problema tancar tres dies en comptes de set i muntar tot aquest embolic quan el que hi ha sobre els nostres caps és un tancament total com el del març», ha preguntat Ana Rosa. 

Notícies relacionades

Més endavant, la presentadora ha entrevistat en directe Enrique López, conseller de Justícia i Interior de la Comunitat de Madrid, a qui li ha traslladat la seva preocupació: «Totes les comunitats estan prenent les seves mesures i les al·legacions s’havien de presentar ahir. Personalment, crec que la postura de la Comunitat és un error. Tot i que tinguin raó i potser no sigui tan efectiu, però serem els diferents per quatre dies». 

Ana Rosa, que sol defensar el paper d’Ayuso al capdavant de la regió madrilenya, ha lamentat la incertesa que s’està generant entre la població: «Soc madrilenya, tinc família i fills. Avui és dijous i no sé si demà puc sortir de Madrid. He decidit no sortir per ser responsable, però la gent té vida i coses a fer. No pot ser que un dijous no sapiguem el que passarà un divendres».