A 'MASTERCHEF CELEBRITY'

Celia Villalobos, sense pietat contra els polítics: «He viscut molt temps envoltada de porcs»

L'exministra del Partit Popular va tornar a deixar un encàrrec per a la classe política mentre cuinava en el 'talent show' de TVE

villalobos

villalobos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sembla que Celia Villalobos no guarda un bon record del seu pas pel Congrés dels Diputats. La que va ser ministra del Partit Popular va tornar a tirar un dard a la classe política durant l’última prova d’exteriors de ‘Masterchef Celebrity’, que aquest dimarts va emetre la seva sisena gala a TVE. 

Villalobos, que aquest dilluns arremetia contra Pedro Sánchez i contra Pablo Iglesias des d’‘El hormiguero’ de Pablo Motos, va aprofitar la prova per equips del ‘talent show’, gravada a Càceres, per deixar un nou encàrrec dirigit als seus excompanys. 

Notícies relacionades

Florentino Fernández va deixar caure un comentari que va donar peu que Villalobos es deixés anar més de l’esperat: «A la Cambra dels Diputats sí que has fet matança, ¿no?». «Sí, però en aquesta no sortia la sang», va respondre la concursant entre rialles mentre continuava cuinant. 

No obstant, les seves paraules no es van quedar allà i es va atrevir a fer una cridanera comparació que va cridar l’atenció dels espectadors: «¿Per què et creus que a mi m’agrada el porc?». «¿Per què?», va preguntar Flo sense captar la referència, cosa que va provocar que la seva companya d’equip fos més explícita. «Perquè he viscut molt temps envoltada de bastants porcs», va assegurar entre rialles. 

Temes:

Masterchef