MOLT EMPRENYADA

Belén Esteban s'enfada amb la direcció de 'Sálvame' per una pregunta: «Em sembla vergonyós»

La col·laboradora es va emprenyar en ple directe per una pregunta relacionada amb la seva actitud en el programa

belen-esteban

belen-esteban

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La participació de Chelo García Cortés a ’Quiero dinero’, la nova secció de ‘Sálvame tomate’ per enfrontar-se a ’Pasapalabra’, continua deixant víctimes col·laterals en l’espai de Telecinco. Després d’arrabassar ’Socialité’ a María Patiño durant un dia, la col·laboradora ha deixat sense treballar Antonio Montero durant una setmana. Però a més, a canvi de 100 euros, ahir va acceptar respondre una pregunta compromesa sobre Belén Esteban.

«¿Creus que Belén Esteban és poc treballadora i una rondinaire?», va deixar anar Kiko Hernández a la concursant, que va respondre amb un «no» rotund. La pregunta en qüestió va provocar que a l’al·ludida li canviés el rostre per complet. «Entenc Chelo. El que em sembla vergonyós és la persona que pensa aquestes preguntes», va deixar anar Belén, que va voler deixar clar que l’enuig no era amb la seva companya.

Notícies relacionades

«Però bé, sé on soc i ja està. No entenc aquesta pregunta. ¿A què ve?», es va preguntar la que va ser concursant de ‘GH VIP 3’, que no va ocultar el seu emprenyament amb la direcció de ‘Sálvame’: «No entraré al joc. No m’ha agradat i tinc les meves raons». Malgrat tot, Belén va poder respirar tranquil·la, ja que la màquina Kopérnica va dictaminar que Chelo estava dient la veritat

Minuts després, Kiko Hernández va revelar el possible motiu de l’enuig de Belén: «¿Et dol que això sortís fa anys per boca de Toño Sanchís i que el programa ho hagi recollit?». No obstant, la col·laboradora ho va negar: «Si recullen coses que ha dit, preguntaran també si Belén és una bruta, perquè m’ho va dir». «Vinc a treballar i saben que amb mi no hi ha problemes. Però bé, és igual», va concloure Belén. 

Temes:

Sálvame