PRIMERES DECLARACIONS

Josep Maria Mainat parla amb Telecinco a la seva sortida del jutjat: «Un petó per a Ana Rosa»

El productor ha xerrat amb 'El programa de Ana Rosa' i ha reaccionat amb humor a l'abast mediàtic del 'cas Mainat'

mainat

mainat

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El programa de Ana Rosa’ ha localitzat durant el matí d’aquest divendres, 23 d’octubre, l’home més buscat pels mitjans. Tan sols dos dies després de l’entrevista  d’‘En el punto de mira’ a Ángela Dobrowolski, acusada del presumpte intent d’assassinat al seu marit, Josep Maria Mainat, el productor de televisió ha xerrat uns minuts amb el reporter Miquel Valls a la sortida de la Ciutat de la Justícia de Barcelona. 

Mainat, que ha assegurat que dimecres passat no va veure l’entrevista a la seva encara dona en el programa de Cuatro, s’ha pres amb humor les seves habituals visites al jutjat: «Tinc moltes causes creuades. Agafaré un pis per aquí, perquè em quedi més a prop»

 D’altra banda, en les seves declaracions al programa de Telecinco, el creador de formats com ‘Operación triunfo’ o ‘Crónicas marcianas’ ha reconegut que se sent «atabalat» per tota aquesta situació, tot i que ha afegit que també sent «molta calma interior». 

Notícies relacionades

«¿S’esperava ser protagonista dels mateixos espectacles que ha creat durant tota la vida?», li ha preguntat Valls a Mainat, que ha confessat que mai es va arribar a imaginar l’abast mediàtic que tindria aquest escàndol: «Jo pensava que seria una causa policial, penal, però quan vaig veure la noia russa a la meva porta, amb unes maletes i cridant, em vaig quedar de pedra. Vaig pensar que havíem passat a un altre gènere». 

«Allò de les perruques és novetat», ha fet broma el productor, fent referència als continus canvis de ‘look’ d’Ángela Dobrowolski davant les càmeres de televisió. Finalment, abans de pujar a un taxi i donar per finalitzada la conversa amb el reporter, Mainat li ha enviat un missatge a la presentadora del programa. «Records a Ana Rosa», ha dit mentre s’abaixava la mascareta per enviar-li un petó.