A TWITTER

Xabier Fortes respon als atacs de l'exministre Corcuera: «M'imagino el seu pas per Interior»

El que fos ministre de l'Interior entre 1988 i 1993 ha criticat durament Mónica López i el presentador del 24 Horas

fortes-corcuera

fortes-corcuera

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

José Luis Corcuera, exministre de l'Interior des de 1988 fins a 1993, ha criticat durament dos dels rostres més reconeguts de TVE:  Mónica López y Xabier Fortes. El polític, que aquesta setmana es convertia en notícia al saltar-li el desfibrilador mentre era entrevistat a  'Espejo público', ha arremès contra la presentadora de 'La Hora de La 1' i contra el conductor de 'La noche en 24 horas' a través d'una entrevista.

Corcuera ha posat en dubte la professionalitat de López per la seva entrevista a Cayetana Álvarez de Toledo a TVE.  «¿Vostè creu que és bo per a la figura del Rei i per a la Monarquia que el PP i Vox encapçalin aquesta defensa de la Casa Reial?», va preguntar la presentadora a l'exportaveu dels populars al Congrés dels Diputats, que va replicar de manera rotunda: «Permeti'm que l'hi digui, però la pregunta és absolutament perversa». 

Dies després de l'entrevista, l'exministre ha menyspreat el treball de López al capdavant dels matins de la televisió pública: «Aquesta senyora, que jo la veia fent les notícies del temps, i les donava amb una credibilitat notable, no serveix per a aquest ofici. ¿Com pot sustentar una pregunta en el criteri d'autoritat d'un politòleg? És massa per al meu cos, vaja». 

 

Notícies relacionades

Xabier Fortes tampoc s'ha lliurat dels atacs de Corcuera: «Acostumo a veure 24 Horas a TVE per veure la facilitat amb què manipula qui dirigeix aquest pretès informatiu. Afortunadament per als espanyols, se n'han adonat i no el veu gairebé ningú, perquè els índexs d'audiència són del 0,8, del 0,9 o de l'1%». «Als espanyols els costa diners aquest programa, una barbaritat. Ara, això sí, ajustar-se a l'objectivitat informativa, res de res», va afegir. 

Per al·lusions, Fortes ha utilitzat el seu compte de Twitter per respondre: «Crec que no li caic gaire bé a l'autor de la llei de la puntada de peu a la porta». «Només corregir-lo amb les dades d'audiència, són gairebé el doble de les que diu. Molt precís no sembla que sigui aquest bon home. M'imagino el seu pas per Interior», ha deixat caure el periodista gallec a la xarxa social. 

Temes:

TVE