TESTIMONI DUR

Isabel Pantoja truca al 'Deluxe' per recolzar Kiko Rivera: «Ha mort gent, el que tens tu es cura»

El fill de la cançonetista va confessar que està passant un dels moments més complicats de la seva vida

kiko-rivera

kiko-rivera

3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Kiko Rivera va acceptar asseure’s aquest dissabte al ‘Deluxe’ per acabar amb tots els rumors sobre la seva infidelitat a Irene Rosales. El fill d’Isabel Pantoja va reconèixer que ha sigut deslleial a la seva parella amb una altra dona anomenada Alicia i se’n va mostrar molt penedit: «No he tingut res amb ella, però sí que vam flirtejar, em va agafar en un moment en què no estava bé amb la Irene. Em sentiré culpable fins al dia que em mori». 

Una vegada aclarit aquest assumpte, Kiko es va obrir en canal amb María Patiño i va tocar altres temes molt delicats de què no tenia previst parlar. «Tinc l’autoestima molt baixa i de vegades fins i tot ni m’estimo. M’afecta en tots els àmbits de la meva vida, tant en la meva carrera professional com en el meu dia a dia. És una cosa que porto a sobre», va explicar Kiko, que va confessar que les crítiques de la gent li fan molt mal: «És molt complicat que em diguin coses lletges, m’afecten el triple». 

«Per a mi és molt complicat ser aquí. Sé que remoure la merda sempre molesta i estic trist. ¿Què hi faig? No hi ha res ara mateix que em pugui aixecar l’ànim», va apuntar el convidat, que amb el seu testimoni, va donar a entendre que podria estar patint una depressió: «Estic en un moment de la meva vida molt fotut. Potser forma part de la meva recuperació. Estic trist, estic decaigut, no soc feliç amb les meves metes i potser no estic al 100% amb el meu treball». 

Després que els col·laboradors li recomanessin que s’ha de posar en mans d’un psicòleg per solucionar els seus problemes, va explicar que no hi ha anat encara perquè «tinc por de saber el perquè». «No sé què tinc, però tinc alguna cosa i per alguna cosa ve», va apuntar Kiko, que va assegurar que Isabel Pantoja no coneixia l’estat en què es troba: «Això no ho sap ni la meva mare, se n’està assabentant ara». 

La trucada d’Isabel Pantoja al ‘Deluxe’

Uns minuts després, Isabel Pantoja va trucar per telèfon, emocionada i amb la veu entretallada, per recolzar el seu fill: «T’estic veient i me n’acabo d’assabentar de tot ara. Tens la teva família sencera, que t’adora i que per res del món et deixarem sol [...] No vull que continuïs parlant d’aquests temes, sisplau, et fa mal i em fa mal. Estimo el meu fill de sempre, al content i l’alegre». 

La intervenció de la cançonetista va causar polèmica en xarxes socials per, en certa manera, restar importància al problema de Kiko: «Pensa que estem sans, hi ha una pandèmia al món, el que tu estàs passant no és important. Han mort milions de persones, això sí que és important. El que tens tu es pot curar». 

Notícies relacionades

No obstant, va voler deixar clar que sempre estarà al costat del seu fill: «Si em dius que no estàs bé, trigo zero coma a portar-te on t’hagi de portar. Has de pensar que gairebé ningú està treballant, el món de la cultura està així. S’ha d’acceptar. M’ho havies d’haver explicat abans perquè m’has deixat trastornada, ets la meva vida juntament amb la teva germana». 

«¿Per què estàs trist tu? ¿Perquè no hi ha feina? A tu no et faltarà un plat de llenties», va afegir la jutge d’‘Idol Kids’, les paraules de la qual no van acabar de convèncer Kiko: «No vull estar així. Em dol que em diguis que no tinc dret a estar així». «No és que no hi tinguis dret, quan una persona té depressió o tristesa té aquest problema, però no és tan greu com el que està passant», va apuntar Pantoja davant el seu fill, que va matisar: «No comparo els meus sentiments amb res, només explico com estic i com em sento».