XIFRA IMPORTANT

El Pedro i la Carmen s'emporten el premi més alt de la història d''El cazador' a TVE

Els dos concursants van vèncer Paz Herrera i es van alçar amb un total de 68.000 euros

el-cazador

el-cazador

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El cazador’, que continua fent-se un lloc a les tardes de La 1, va entregar aquest dimecres el premi més alt de la seva història. El Pedro i la Carmen van formar tàndem en el concurs, presentat per Ion Aramendi, i van aconseguir imposar-se en la prova final a la ‘caçadora’ Paz Herrera, i es van emportar un total de 68.000 euros

La parella de concursants va aconseguir acumular «una xifra històrica» per al programa, tal com avisava Aramendi abans de donar inici a ‘la caça final’. La Carmen va explicar que si s’alçava amb el premi li agradaria invertir-lo en la celebració del seu casament, mentre que el Pedro optaria per agafar-se un descans a la seva feina de guàrdia civil per estudiar una oposició. 

En una emocionant caça final i amb dues caselles d’avantatge, els dos concursants van aprofitar els rebots de les fallades de Paz Herrera i van aconseguir un total de 21 encerts. «Ho han fet fenomenal i vaig a la caça, com sempre», va advertir la històrica participant de ‘Pasapalabra’. 

Notícies relacionades

 

No obstant, la caçadora no va poder contra el Pedro i la Carmen, que van celebrar amb eufòria aquesta emocionant victòria. Ho van fer, això sí, mantenint la distància de seguretat, ja que tots dos van estar separats per una mampara a causa del protocol sanitari. 

Temes:

TVE