DESPRÉS DE REBRE UN MISSATGE

Mila abandona plorant el plató 'Sálvame' i esclata contra Patiño: «Feu d'això la vostra vida»

La col·laboradora de Telecinco ha abandonat la taula de col·laboradors després de rebre un missatge de la seva companya

mila-ximenez

mila-ximenez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

’Sálvame’ ha tornat a dedicar aquest dimarts gran part de la seva escaleta al conflicte de Jorge Javier Vázquez María Teresa Campos, que està deixant algun dany col·lateral entre els col·laboradors del programa. Mila Ximénez ha esclatat i ha abandonat el plató, per a sorpresa de tots els seus companys, després de rebre un missatge de María Patiño al seu mòbil. 

«¿T’importa que surti un moment? He d’escoltar dos missatges perquè m’està agafant alguna cosa. Respiraré quan em surti del ‘potorro’», ha deixat anar la periodista mentre s’aixecava de la cadira per ensenyar-li el missatge en qüestió a Jorge Javier Vázquez i a David Valldeperas, director del format. 

Tot i que Mila no ha revelat el contingut exacte del missatge, l’ha deixat entreveure amb els seus comentaris. «És el que passa quan vens a treballar. Però vaja, que de respirar respiro. De moment. Molt pitjor que abans, però continuo respirant», ha dit la tertuliana, que al setembre va tornar al seu lloc de treball mesos després de ser diagnosticada amb un càncer de pulmó. 

«Gràcies a Déu puc respirar encara. Respirar i treballar. Els qui poden dir alguna cosa de la meva feina és el senyor de dalt, el que és aquí (el director) i el que és allà (Jorge Javier). ¡Ningú més!», ha continuat dient Mila, visiblement nerviosa i dolguda amb Patiño: «Quan et trobes situacions com les que m’he trobat, dones importància a allò important»

Notícies relacionades

 

«¿Que respiri? Em cago en la llet», ha afegit mentre tornava a l’estudi al costat dels seus companys: «No sé com això us pot abduir tant, com podeu fer d’això la vostra vida. Això és una merda, a les 9 de la nit això s’acaba. Ens queda el que tenim a fora, perquè si no, et tornes boja». «El meu cap en aquest moment vol ocupar-se d’una sola cosa», ha conclòs entre llàgrimes i abandonant de nou el plató. 

Temes:

Sálvame