A 'LA HORA DE LA 1'

Tensió entre Cayetana Álvarez de Toledo i Mónica López a TVE: «És una pregunta molt perversa»

L'exportaveu del PP al Congrés dels Diputats ha concedit una entrevista a la televisió pública

la-hora-de-la-1

la-hora-de-la-1

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La hora de La 1’ tenia previst entrevistar aquest dilluns Pablo Casado, però el president del Partit Popular va cancel·lar a última hora aquest compromís a causa de «problemes d’agenda». Després de la plantada del polític popular, el magazín matinal de TVE ha comptat aquest matí al seu plató amb Cayetana Álvarez de Toledo, que ha concedit una entrevista a Mónica López després de ser destituïda com a portaveu del PP al Congrés dels Diputats. 

Ha sigut una entrevista carregada de tensió en la qual Álvarez de Toledo ha adoptat una actitud defensiva davant les preguntes que li ha fet Mónica López sobre alguns temes de plena actualitat. «Deixi’m preguntar-li pel cap de l’Estat. ¿Vostè creu que és bo per a la figura del Rei i per a la monarquia que el PP i Vox encapçalin aquesta defensa de la casa reial?», li ha llançat la presentadora a la seva convidada. 

«Permeti’m que l’hi digui, però la pregunta és absolutament perversa», ha respost l’exportaveu popular mentre López negava que ho fos: «Està basada en un raonament dels politòlegs, que expliquen que el fet que partits de dreta vagin al capdavant com a defensors de la casa reial fa que la monarquia passi a ser una monarquia de part i no de consens». 

«És perversa pel següent: aquí n’hi ha uns que ataquen sistemàticament la institució, i quan d’altres la defensen els acusen de polititzar [...] acusar els que defensen la monarquia de polititzar-la és pervers», ha mantingut la política. 

 

Notícies relacionades

«¿Vostè creu que el Rei està content que l’hagin de defensar?», ha insistit López davant Álvarez de Toledo, que ha replicat amb una altra pregunta: «¿Vostè creu que el Rei està content que l’ataquin des del Govern central? Crec que agraeix els recolzaments». 

(En elaboració)

Temes:

TVE