ANÈCDOTA A ABU DHABI

Pilar Eyre parla a TVE sobre «la segona dona» del rei emèrit: «¿Ens tancaran el programa?»

La periodista va revelar una anècdota relacionada amb Joan Carles I en l'estrena de 'La pr1mera pregunta'

pilar-eyre

pilar-eyre

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La pr1mera pregunta’ va comptar en la seva estrena amb Pilar Eyre, que serà una de les seves col·laboradores habituals en la nit dels dissabtes. La periodista, especialista en la Casa Reial, va compartir amb Lluís Guilera i amb tots els espectadors una anècdota que no havia revelat fins a la data sobre el rei emèrit, Joan Carles I

«És la primera vegada que ho explico», va assegurar Eyre, que va recordar un episodi relacionat amb la polsera que portava posada.

«En un viatge que vaig fer a Abu Dhabi l’any 2012, vaig anar al joier amb la meva germana i el meu fill. Em va dir que quan hi anava el rei comprava joies i que li enviaven a l’hotel obsequis per als seus fills, per a la seva dona o per als amics», va començar explicant. 

Notícies relacionades

En aquell temps, segons el joier, el rei havia comprat una polsera «per a la seva segona dona». «Em va dir que havia estat al Gran Premi de Fórmula 1 amb una senyora alemanya. En aquells països on hi ha poligàmia, tenir una segona dona no és res. I bé, es tractava de la princesa Corinna», va apuntar Eyre. 

Després d’escoltar el relat de la periodista, Guilera va reaccionar amb un riure nerviós, motiu pel qual Eyre li va fer una pregunta: «¿Ens tancaran el programa?». No obstant, el presentador va respondre amb un ‘no’ rotund. 

Temes:

TVE