XARXES SOCIALS

Toñi Moreno s'emociona al trobar-se amb un bonic detall que Arturo Fernández va tenir amb ella

La presentadora ha compartit les carinyoses paraules que li va escriure l'actor després de visitar el seu programa

toi-arturo

toi-arturo

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Per aprofitar el temps lliure del cap de setmana, Toñi Moreno ha decidit fer neteja a casa i s’ha trobat amb un missatge que, sens dubte, el continuarà guardant entre els seus objectes més preuats. La carismàtica presentadora ha compartit en el seu compte d’Instagram una carinyosa dedicatòria que li va escriure l’actor Arturo Fernández, mort l’estiu de l’any passat.

Notícies relacionades

«Ets un encant, la teva alegria és contagiosa. Va ser un plaer anar al teu programa. Et desitjo un Feliç Nadal», li va escriure l’intèrpret a la presentadora, que no ha pogut evitar emocionar-se al rememorar les seves paraules. «Arreglant calaixos ... M’he posat a plorar. Que meravellós va ser conèixer-lo», escriu la Toñi en una publicació que acompanya amb una fotografia de la targeta en qüestió.

Arturo Fernández va visitar el programa ‘Viva la vida’ el 2018, quan Toñi Moreno encara n’era la presentadora titular. En aquella ocasió, el veterà actor va protagonitzar un momentàs amb l’andalusa al fer-li un apassionat petó que va ser molt comentat. «Ara mateix no puc continuar amb l’entrevista», va fer broma Toñi, que uns mesos després va lamentar la notícia de la seva mort. «Era un ésser meravellós», va afirmar.