ELSA RUIZ LI RESPON

Crítiques a Laura Sánchez per un comentari trànsfob a 'Masterchef Celebrity': «Vaig fer de 'travelo'»

La model es va referir així al paper que va interpretar a la pel·lícula 'Tres bodas de más', cosa que ha provocat malestar entre diversos espectadors

laurasanchez

laurasanchez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Un comentari de Laura Sánchez en l’última entrega de ‘Masterchef Celebrity’ (en la qual va acabar sent expulsada Melani Olivares) ha causat la indignació de diversos espectadors a les xarxes socials, on han titllat la model i actriu de trànsfoba. 

Tot va passar durant la prova d’exteriors d’aquesta segona gala, en la qual els concursants es van desplaçar a un autocine de Madrid. Aquest context va donar peu a una conversa entre la model i ‘la Terremoto de Alcorcón’, que li va preguntar per la seva carrera en el cine.

«Pel·li, pel·li, de cine... una», va explicar Sánchez, que ha desenvolupat la seva trajectòria com a actriu principalment a la televisió, en què el seu paper més recordat va ser a ‘Los hombres de Paco’. No obstant, la vedet es va interessar per la pel·lícula en què Sánchez va participar:  «¿Com s’anomenava la pel·lícula?».

 

La cinta era ‘Tres bodas de más’, pel·lícula que protagonitza Inma Cuesta i en la qual Sánchez va interpretar una dona transsexual. Ella va respondre entre rialles sobre el personatge: «Vaig fer de ‘travelo’, però com tot el que em toca en ficció». El comentari ha provocat la indignació de diversos usuaris, entre ells la col·laboradora de ‘Todo es mentira’ Elsa Ruiz, que responia així: «Aquestes coses m’enerven, enfurismen i em causen ansietat. Ser trans no és dolent, el dolent és la transfòbia».

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Masterchef