A TWITTER

Juanma Castaño critica la transició de 'Sálvame' a l'informatiu de Piqueras: «És una falta de respecte»

Raquel Mosquera va ser l'encarregada de donar pas al periodista, que va obrir l'informatiu amb la xifra de morts per coronavirus

piqueras

piqueras

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Sálvame’ va revolucionar dimarts a la nit les xarxes socials per la seva sorprenent i surrealista transició a l’informatiu que presenta Pedro PiquerasRaquel Mosquera va ser l’encarregada de donar pas al periodista mentre destacava la seva trajectòria professional. «És un dels grans mestres del ‘Telediario’, fa molts anys que està a les nostres televisions. Un petonàs, us deixem amb el gran Pedro Piqueras», va dir mentre la resta de col·laboradors esclataven a riure al veure el rostre d’incredulitat del comunicador en una pantalla partida.

Mentre que alguns usuaris de Twitter van prendre’s aquesta escena amb humor, d’altres han criticat durament el programa de Jorge Javier Vázquez per donar pas d’aquesta forma a Piqueras, que va obrir l’informatiu amb les últimes dades de morts a causa del coronavirus.

Notícies relacionades

Un dels que ha criticat aquest contrast és Juanma Castaño, expresentador de ‘Deportes Cuatro’ a Mediaset i actual rostre de Movistar+. «Això no és normal. És una falta de respecte a l’espectador i a un professional com Pedro Piqueras. I a tot l’equip d’informatius. No barregem», ha manifestat en el seu compte de Twitter.

La periodista Pilar García Muñiz també s’ha fet ressò d’aquesta polèmica transició, però amb un missatge molt més moderat que el del seu company. «Moment “voldria fondre’m”! de Pedro Piqueras. La meva solidaritat amb ell», ha escrit en el seu compte personal.

Temes:

Sálvame