LLANÇA UNA CRÍTICA

Albert Rivera explica a 'El hormiguero' com va rebre la notícia falsa de la seva ruptura amb Malú

L'exlíder de Ciutadans va xerrar amb Pablo Motos sobre la seva relació amb la cantant

hormiguero

hormiguero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, va triar aquest dimarts el plató de ‘El hormiguero’ per fer la seva primera aparició en televisió des que va deixar la política. L’expolític va acudir a l’espai d’Antena 3 per presentar el seu llibre ‘Un ciudadano libre’, però a més, tampoc va tenir problemes per respondre a certes qüestions relacionades sobre la seva relació amb Malú

«Un no tria de qui s’enamora, tot i que jo he triat bé», va assegurar Rivera abans de lamentar la persecució mediàtica a què s’han vist sotmesos. «¿Algú em pot dir per què nosaltres, com altres espanyols, no podem anar a la platja amb la nostra família? ¿Per què m’han de seguir cinc cotxes de paparazzis quan porto a una revisió mèdica la meva filla d’un mes?», es va preguntar. 

Així mateix, el convidat de Pablo Motos creu que és necessari «modificar la llei»: «Crec que la intimitat és un dret de tots els espanyols, no en funció de si ets anònim o conegut. Aquesta situació és molt incòmoda. Només demano que respectin la meva intimitat, la de la meva filla, la dels meus pares, la de la meva dona». 

Notícies relacionades

En línia amb aquest assumpte, Rivera va revelar que la «mentida» que més li ha dolgut va ser la notícia falsa sobre la seva ruptura amb Malú que va començar a circular per alguns mitjans: «Hauria pogut ser molt dolorós, perquè poden generar un conflicte. Estava reunit amb la meva sogra, els meus pares, el meu cunyat... Estàvem dinant junts i ens van començar a arribar missatges de suport». 

«Vam entrar a Google i vam veure notícies que deien que havíem acabat la nostra relació. Estàvem celebrant la nostra felicitat i perquè una periodista assegurava que havíem trencat, ho van replicar tots els mitjans sense contrastar», va explicar Rivera, que va preferir prendre aquesta informació «a broma»: «Hem sigut una roca i un equip per passar tot això». 

Temes:

El hormiguero